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Hallo, mein Name ist Perl und ich bin aus Zürich. Auf diesem Blog teile ich meine liebsten Rezepte. Nach der Matura habe ich Pâtisserie in London gelernt, an einer französischen Schule namens Le Cordon Bleu. Seither habe ich an verschiedenen Orten gearbeitet. Weil meine Eltern so grossen Wert auf ein Studium legen, schliesse ich dieses Jahr noch meinen Bachelor an der Universität Zürich ab. Aber backen gefällt mir besser :-). Weitere Fotos sind auf facebook zu sehen. Diesen Blog hat ein Freund Nick Lobeck für mich gemacht, danke! Bei Fragen einfach kommentieren. Viel Erfolg! Perl

Hi, my name is Perl and I am from Zurich. In this Blog I share my favourite Recipes. After highschool graduation I studied pastry at Le Cordon Bleu in London. Since then I worked at different places. Because my parents so much wished me to study at uni, I will finish my bachelor at University of Zurich soon. But I  definitely prefer baking :-). You can see more photos on my facebook page. A friend Nick Lobeck created this blog for me, thank you! For any questions please comment. Good luck! Perl

What I did till now:
Le Cordon Bleu, London

Bakery 29, Tel Aviv
I made a two month internship there in my semester break. After that I didn’t want to go back to uni! And that’s what I did, I started working fulltime at Restaurant Hiltl against my parents will 🙂

Restaurant Hiltl, Zurich
for one year the hardest work I ever did but I really had the time of my life there

Confiserie Sprüngli, Zurich
a famous Chocolatier and bakery in Switzerland, I had the chance to work there for one week, and see their amazing production in Dietikon